Bidders Highway
Logga inSkapa konto

1936 1936 Zundapp K500

ClaesEke
Stockholm

Basinformation och Historik

Zundapp K500 från 1936 i mycket gott bruksskick. Såldes när den var ny av J. O Ekdahls i Kävlinge. Motorcykeln renoverades 1973 och hojen har sedan dess sköts om och har idag en fin patina. 

  • Zundapp K500 från 1936
  • Fint bruksskick med charmig patina
  • Matching numbers

Utrustad med en 2-cylindrig fyrtaktare på 498cc med ca. 15hk. Toppfart uppges en gång tiden till ca 105km/h. 

Skick

Motorcykeln har renoverats 1973 till originalskick och har idag en del patina på t ex sadel och detaljer, men är överlag i ett mycket gott skick med tanke på ålder. Motorcykeln fungerar fint och går bra. 

Sammanfattning

En svensksåld Zundapp K500 i fint skick med charmig patina. Perfekt för dig som har stort intresse i fina hojar från förkrigstiden. 

Beskrivningen av detta auktionsobjekt är, såvitt säljaren vet, korrekt och inte vilseledande. Innan beskrivningen godkänns av säljaren hämtar Bidders Highway in en rad detaljer om objektet från säljaren och utför en nivå av bakgrundskontroller. Det är dock upp till budgivaren att försäkra sig om att beskrivningen är riktig och göra den efterforskning som de anser vara nödvändig innan de lägger ett bud som sedan är bindande. Bidders Highway genomför inte en fullständig besiktning av objektet och transaktionen sker mellan köparen och säljaren. Vi uppmanar alla potentiella budgivare att ställa frågor och använda frågefältet för kompletterande information. Se våra allmänna villkor för fullständig information.

Fotoalbum

Exteriör (25 bilder)

Mekanik (8 bilder)

Skapa ditt konto nu!

Vill du få koll på nya bilar som kommer in? Det är enkelt och gratis att logga in som medlem på Bidders Highway. Sedan kan du skapa bevakningar, lägga upp bokmärken, och delta i budgivning!

BankIDSkapa konto med BankID